هزینه ساخت ویلا در سال 1403 ، آشنایی با عوامل موثر بر هزینه اجرا ویلا
هزینه ساخت ویلا در سال 1403می تواند از سال های سخت کشور ما در رابطه با اقتصاد باشد و همچنین اصناف مختلفی از این تورم حاکم بر کشور آسیب هایی را متحمل بشوند. با توجه به اعلام هزینه ساخت از سوی سازمان نظام مهندسی برای سال 1403 ، هزینه ساخت و ساز هرمترمربع بنای ساختمان برای امسال در حدود .50% الی 100% نسبت به سال گذشته افزایش خواهد داشت
امروزه با توجه به تراکم بالای شهر ها و افزایش جمعیت و نیاز با آسایش و آرامش در میان خانواده ها بیش از پیش احساس می شود. بنابراین معمولاً افراد با هدف های مختلف مانند سرمایه گذاری یا زندگی در محل های آرام دست به ساخت و ساز ویلا ها می زنند.
اولین ویژگی که برای هر شخصی در خصوص ساخت ویلا مطرح می شود هزینه ساخت آن است. که با توجه به بر آورد هزینه، آن شخص تصمیم می گیرد که در چه بخشی دست به ساخت ویلا بزند. نکته قابل توجه این که، هزینه ساخت ویلا دارای فرمول خاصی نمی باشد که بتوان با توجه به آن به راحتی هزینه را بر آورد کرد. عوامل زیادی در تعیین هزینه ساخت ویلا مؤثر می باشد. همچنین با توجه به این که قیمت ها دارای ثبات نمی باشد بر آورد هزینه کار بسیار مشکلی است. اما در این بخش مجموعه دژار در کنار شما است تا عوامل مؤثر در تعیین هزینه ساخت ویلا و همچنین دیگر مواردی که لازم است در خصوص هزینه ها و عوامل مؤثر بر آن را بدانید را در اختیار شما قرار دهد. اگر از آن دسته افرادی هستید که تصمیم به ساخت ویلا دارید و می خواهید در مورد هزینه های آن اطلاعات دقیقی را بدانید پس تا انتهای این مقاله با مجموعه دژار همراه باشید.
در ادامه قصد بررسی عواملی را داریم که بر هزینه ساخت ویلا تاثیرگذار میگذارند و انواع نکات برای کاهش هزینه اجرا را بازگو کنیم و همینطور مراحل ساخت آن را توضیح داده ایم.
از مشاوره تا طراحی و اجرا ویلا ! با تیم مهندسین دژار تماس بگیرید.
مدل محاسبه هزینه ساخت ویلا سال 1403
- موضوعی که در ابتدا باید مشخص شود این است که قصد ساخت ویلا در چه طرح و متراژی را دارید و باید باتوجه به میزان سرمایه خود مبلغی را برای خریداری زمین کنار بگذارید. همانطور که اطلاع دارید قیمت زمین در ایران کاملا به روز می باشد و همینطور بهتر است با مشاوره از معمار موقعیت مناسبی را برای زمین ویلا خود در نظر بگیرید. خرید زمین یکی از موثرترین عوامل در هزینه ساخت ویلا سال 1403می باشد. بنابراین باتوجه به شرایط خود و در صورت نداشتن زمین باید اقدام به خرید زمین کرده و اولین گام را با مشورت از دیگران آگاهانه و محکم بردارید.
مقاله پیشنهادی : هزینه طراحی ویلا
- در همان ابتدا از یک معمار برای پیشبرد اهداف خود استفاده نمایید. معماران شما را در تمام مراحل همراهی کرده و با ارائه به روز ترین نقشه باعث مدرنیته شدن ویلا شما و همچنین افزایش استحکام آن با روش های نوین می شوند بنابراین انتخاب معمار باید در مراحل اولیه پروژه ساخت ویلا اتفاق بیفتد تا همه مراحل اصولی طی شود.
- پیش از اقدام به ساخت و ساز و استخدام نیروهای کار باید برای زمین مجوز کسب نمایید و بعد از اخذ مجوز شروع با ساخت ویلا کنید. اگر زمین مجوز دار بخرید در کاهش هزینه ساخت ویلا سال 1403 موثر خواهد بود و اگر زمینی را خریداری کرده اید که مجوز ندارد اصلا نگران نباشید. کسب مجوز کار چندان سختی نمی باشد. در واقع معمار نقشه ساخت ویلا را آماده کرده و باید همراه با هزینه هایی نظیر مالیات و … به سازمان مربوطه بپردازید. بعد از گرفتن مجوز می توانید با استخدام نیروهای کارآمد و سفارش مصالح موردنظر ساخت ویلا را آغاز نمایید.
- مرحله آخر در این بخش مربوط به هزینه های ایجاد ویلا می شود. این هزینه ها عبارتند از دستمزد نیروهای استخدام شده، هزینه مصالح ویلا و همینطور هزینه هایی که برای مسائل جانبی نظیر برق کشی، گاز کشی و … پرداخت می شود. در قسمت بعدی به صورت جامع به بررسی این موارد می پردازیم.
مقاله پیشنهادی : ساخت ویلا با کمترین هزینه
محاسبه هزینه ساخت با ریزهزینه
در ادامه بر اساس مراحل ساخت ویلا ، برآورد تخمینی و اطلاعات گردآوری شده در خصوص قیمت مصالح و دستمزد محاسبه شده است و این قیمت ها برای استان های تهران و اطراف ( دماوند ، البرز ، گیلاوند ، لواسان ، کردان ، آبسرد ، مشا ) ، مازندران ( آمل ، ایزدشهر ، نور ، رویان ، چمستان ، ساری ، رامسر و … ) ، گیلان ، اصفهان ، کاشان و سایر استان های کشور کاربرد دارد .
هزینه ساخت ویلا چه مقدار است؟
سوالی که برای هر کارفرمایی ممکن است به وجود می آید این است که به طورکلی و تخمینی اگر بخواهیم هزینه ساخت ویلا برای هر متر مربع عنوان کنیم چه مقدار خواهد بود؟ همان طور که گفتیم عوامل مؤثر زیادی در تعیین و تخمین قیمت برای ساخت ویلا ها وجود دارد ولی به طور میانگین اگر بخواهیم هزینه ای را برای ساخت ویلا در هر متر مربع عنوان کنیم می توان در سال 1403 هزینه ای را بین 18 تا 25 میلیون تومان (بطور متوسط) در نظر گرفت که این هزینه درصورتی است که کارفرما دارای زمین باشد.
همان طور که در بالا نیز اشاره کردیم عوامل زیادی برای بر آورد هزینه ساخت ویلا مؤثر می باشند از جمله عوامل می توان به موقعیت مکانی ویلا، ویژگی های طراحی و جزئیات پی ریزی، و به طور کلی اجرای ویلا و همچنین جزئیات داخلی و خارجی آن اشاره کرد. برای این که بتوانیم به خوبی با توجه به ویژگی ها و آنچه که مد نظر داریم در ویلای خود داشته باشیم باید برای بر آورد هزینه های آن به متخصصین امر مراجعه کنیم.
یکی از سوالات اساسی که همیشه ذهن کار فرمایان را درگیر می کند این است که با توجه به نوساناتی که امروز در بازار قیمت ها وجود دارد آیا می توان به یک برآورد کلی از هزینه ساخت ویلا ها دست یافت؟ باید بدانید که وقتی از بر آورد، تخمین و تعیین هزینه ساخت و ساز یک ویلا یا به طور کلی یک ساختمان صحبت می شود معمولاً ویلایی مد نظر قرار می گیرد که در حد معمول بوده و استاندارد های کافی را در خود داشته باشد. اگر ما بخواهیم جزئیات بیشتری را به بنا اضافه کنیم یا بخواهیم مصالحی که در بنا استفاده می کنیم مصالح فوق العاده با کیفیت باشد به تبع آن هزینه ساخت ویلا نیز افزایش خواهد یافت.
میانگین هزینه ساخت ویلا
با توجه به بررسی های مجموعه مهندسین دژار بر روی قیمت ها در سال 1403 ، هزینهای تخمینی برای ساخت و ساز ها در نظر گرفته شده است. بنابراین اگر شما بخواهید در یک محدوده خاص که دارای قوانین خاص خود نیز می باشد (شهرک های ویلا سازی) یک بنای ویلایی را بسازید میانگین هزینه ای که برای آن با متراژ ۲۰۰ متر مربع در نظر گرفته شده است حدود 3.8 میلیارد تومان خواهد بود یعنی برای هر متر 19 میلیون تومان که با توجه به نوسانات بازار و همچنین کیفیت مصالحی که استفاده می کنید می تواند این هزینه شما به حدود 3,0۰۰,۰۰۰,۰۰۰ کاهش پیدا کرده و یا همچنین تا 4,5۰۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان نیز افزایش داشته باشد. بنابراین تعیین و بر آورد قیمت برای ویلا سازی محدوده ای می باشد که عوامل بسیار زیادی مخصوصا سلیقه و نیاز کارفرما در تغییرات هزینه ای بسیار موثر واقع می شود.
در واقع این متوسط هزینه برای ساخت و اجرا ویلا در سبک مدرن یا کلاسیک میتوان در نظر گرفت. در صورتی که بخواهید ویلا لوکس داشته باشید تا متری 30.000.000 میلیون تومان باید در نظر داشته باشید . ولی بطور متوسط برای یک ویلا مدرن با متریال با کیفیت و استخر در حدود 20 میلیون تومان در نظر داشته باشید.
حال بهتر است بدانید که چه متغیر هایی باعث می شود تا هزینه ساخت شما را بالا یا پایین بیاید؟ با توجه به نوع ویلایی که می خواهید در آن سکونت داشته باشید عواملی چند بر هزینه ساخت آن مؤثر خواهد بود که از جمله این عوامل می توان به مساحت کلی زمین و زیربنای ویلا، تعداد اتاق خواب های در نظر گرفته شده، تعداد حمام و سرویس بهداشتی هایی که برای بنا مشخص شده، نوع کف پوش ها، کابینت ها، تأسیسات در نظر گرفته شده، نوع نما، سبک طراحی و ساخت ویلا و بسیاری عوامل دیگر اشاره کرد. بنابراین برای این که شما بتوانید برآورد کامل و کافی از نوع ویلای خود در خصوص هزینه ها داشته باشید بهتر است که شما با یک تیم متخصص مشورت کنید که آن تیم بتواند ایده ها، نظرات و نیاز های شما را به صورت طرح در آورده و با توجه به هزینه ای که لازم است شما برای یک ویلا بخواهید را نیز مشخص کند و همچنین تیم متخصص نیز با توجه به شرایط گفته شده می تواند هزینه ها را نیز برای شما کاهش دهد.
هزینه ساخت اسکلت بتنی ویلا
عموما در حال حاضر استفاده از اسکلت بتنی در اکثر شهرهای ایران بخصوص مازندران مرسوم میباشد و تیم دژار در ادامه هزینه و نکات این نوع اسکلت را بیان میکند .
میلگرد : به ازای هر متر مربع فضا حدود 50 کیلوگرم مقدار مصرفی میباشد . برای مثال در ساخت یک ویلا با زیربنا 250 متر ، حدود 12 تن میلگرد لازم است.
بتن : به ازای هر متر مربع فضا حدود 0.4 متر مکعب میباشد . نکته ای که باید در انتخاب بتن توجه کنید کیفیت و عیار آن بسیار حائز اهمیت میباشد .
تیرچه : به ازای هر متر مربع فضا حدود 1.4 متر طول تیرچه است . برای ویلا 250 متری این عدد 350 متر میباشد .
مقدار این مصالح بر حسب نقشه سازه تعیین میشود.
یونولیت : به ازای هر متر مربع 0.8 یونولیت نیاز خواهید داشت.
دستمزد آرماتوربند : دستمزد آرماتوربند کاملا متغیر میباشد و بستگی به مهارت و سایر عوامل دارد ، اما بطور میانگین در حدود 350 تا 400 هزارتومان است که شامل تجهیزات نیز میباشد .
نکته ای که در رابطه با محاسبه هزینه ساخت حائز اهمیت است ، باید قبل از شروع کار سایر هزینه ها مانند سیم آرماتوربندی ، پرت مصالح و … که حدود 5 الی 10 درصد به هزینه نهایی اضافه کنید و همیشه در محاسبات ضریب بالاتر را در نظر داشته باشید.
هزینه اجرا تاسیسات ویلا
لوله کشی آب سرد و گرم : برای ویلا ذکر شده با متراژ 250 متر در دو طبقه ، 750 متر طول لوله برای آب مصرفی نیاز است .
سیستم گرمایش از کف : حدود 3.5 برابر مساحب زیربنا لوله برای سیستم گرمایش از کف مورد نیاز است . در ویلا مورد مثال ، حدود 750 متر لوله نیاز است.
در بخش نازک کاری بطور کلی حدود 45 هزینه ساخت ویلا در این بخش صرف خواهد شد و با توجه به انتخاب سبک و متریال ، بسیار متغیرخواهد بود و نمی توان قیمت دقیقی برای آن عنوان کرد.
نام مرحله | درصد پیشرفت عملیاتی | تخمین هزینه مورد نیاز |
سفت کاری | 35% | 7 الی 8.5 میلیون تومان متر مربع |
نازک کاری | 45% | 8الی 8.5 میلیون تومان متر مربع |
درب و پنجره و نما | 20% | 4 الی 5 میلیون تومان متر مربع |
تاثیر مراحل ساخت و ساز بر هزینه ساخت ویلا به چه صورتی می باشد؟
- مرحله سفت کاری
مرحله سفت کاری از چندین مرحله تشکیل شده است که در زیر به آن ها اشاره کرده ایم:
- خاک برداری
- فونداسیون
- اسکلت بندی
- دیوار چینی
- ایجاد چهارچوب برای درها و پنجره ها
اینکه از چه متریالی در این مراحل استفاده شود تعیین کننده هزینه ساخت ویلا سال 1403 می باشد. برای نمونه دو نوع اسکلت داریم که شامل فلزی و بتنی می باشد. قطعا هزینه نهایی این دو بایکدیگر تفاوت دارد. همچنین سبک ویلا در این مرحله بسیار بر هزینه تمام شده موثر است. همانطور که اطلاع دارید سه نوع سبک داریم که شامل طراحی ویلا مدرن ، طراحی ویلا روستیک و طراحی ویلا کلاسیک و لوکس می باشد. طراحی ویلا لوکس به بهترین متریال نیاز دارد و باید تجهیزات درجه 1 را در آن به کار برد بنابراین این سبک برای افرادی که دارای سرمایه خوبی هستند بسیار مناسب است. دو سبک دیگر یعنی طراحی ویلا روستیک و همینطور طراحی ویلا مدرن در مقایسه با مدل لوکس کم هزینه تر می باشند.
- مرحله نازک کاری
نازک کاری بعد از اتمام مرحله سفت کاری شروع می شود و تا مراحل زیباسازی درونی مانند نصب کمد و کابینت های ویلا ادامه می یابد. در این مرحله کف پوش را با سرامیک پوشش می دهند و اگر سرمایه بالایی برای مرحله نازک کاری بخواهید صرف کنید می توانید از سنگ برای کف پوش ها استفاده نمایید. ضمن اینکه برندهای مختلفی در ایران فعالیت دارند که قطعا قیمت مصالح آن ها برابر نمی باشد. در زمینه انتخاب مصالح معمار بهترین گزینه برای مشورت می باشد. این دو مرحله یعنی سفت کاری و همچنین نازک کاری بیشترین هزینه ساخت ویلا سال 1403 بعد از مرحله اخذ مجوز را شامل می شوند.
- مرحله برق کشی
پس از اینکه مرحله نازک کاری ویلا تمام شد مرحله بعد یعنی برق کشی آغاز می شود. در این مرحله اقدام به نصب پریز در نواحی مختلف ویلا کرده و کابل کشی آن را انجام می دهند. ضمن اینکه هزینه این مرحله زیاد نیست و به راحتی از پس آن بر خواهید آمد.
- مرحله مجهز نمودن
منظور از مجهز نمودن در ساخت ویلا ایجاد پکیج های سرمایشی و گرمایشی لازم در آن می باشد. قرار دادن آبگرمکن و لوله کشی های مختلف شامل این مرحله است و اگر قصد طراحی ویلا لوکس را داشته باشید هزینه ساخت ویلا سال 1403 با این سبک بالا خواهد رفت چرا که از روش های روز دنیا در ایجاد گرمایش و سرمایش ویلا استفاده می شود و حتی در صورت وجود سرمایه زیاد می توانید ویلا را به یک ویلا هوشمند تبدیل کنید به طوری که بتوانید از راه دور آن را کنترل نمایید برای مثال از راه دور گاز را کم کرده یا خاموش کنید. یا زمانی که زنگ ویلا زده می شود و شما در آنجا حضور ندارید با هوشمند سازی ویلا قادر به دیدن فردی هستید که زنگ ویلا را می زند. در نهایت میزان برآورد مرحله تجهیز ویلا تا حد زیادی به سلیقه و شرایط و از همه مهمتر به سرمایه شما بستگی دارد.
عوامل موثر در هزینه ساخت ویلا
خب تاکنون هر آنچه که لازم بود که شما به صورت کلی در خصوص هزینه ساخت ویلا بدانید را برای شما مطرح کردهایم بنابراین در این بخش می خواهیم عواملی که بر هزینه های ساخت ویلا مؤثر هستند را نیز برای شما ارائه دهیم. همان طور که در بالا مشاهده کردید برخی ویژگی های مؤثر در تخمین و برآورد هزینه ساخت ویلا اشاره شده است. از دیگر عواملی که بر هزینه ساخت ویلا مؤثر هستند می توان به تعداد طبقات ویلا، ارزش نوع سازه، نوع تاسیسات مورد استفاده در ویلا و همچنین سبک طراحی ویلا اشاره کرد. که در ادامه هر کدام را با جزئیات بیشتر برایتان شرح می دهیم.
اولین عامل مؤثر در هزینه ساخت ویلا تعداد طبقات می باشد. معمولاً ویلا ها را به صورت دوبلکس طراحی می کنند. اما اگر شما بخواهید ویلای خود را به صورت تریبلکس به اجرا در بیاورید و همچنین می خواهید که ارتفاع سقف ها نسبت به واحد های مسکونی و آپارتمانی نیز بیشتر باشد بنابراین نیاز دارید تا جزئیات بیشتری را به بنای خود اضافه کنید که از جمله این جزئیات می توان به لوستر ها، آسانسور، تعداد سرویس های بهداشتی و غیره اشاره کرد که این عوامل نیز در بر آورد هزینه ساخت ویلا تغییراتی را ایجاد می کنند.
دومین عامل مؤثر که تاثیر بسزایی در هزینه ساخت ویلا دارد نوع ارزش مصالحی است که در ساخت ویلا به کار می رود برای مثال برخی از افراد اسکلت بنای خود را با بتن و برخی دیگر با فلز بالا می آورند. و یا ممکن است برخی ها با استفاده از سازه های پیشساخته و دیگر با استفاده از سبکی که دارند ممکن است از چوب در سازه خود استفاده کنند. که همه این عوامل به خودی خود ارزش ویلا و مصالح به کار رفته در آن را بالا و یا پایین می آورد و همچنین هزینه ساخت ویلا را نیز به تبع کاهش یا افزایش می دهند.
سومین عامل تاثیرگذار در هزینه ساخت ویلا ها تأسیساتی می باشد که در یک ویلا به کار می رود. شما می توانید در ویلای خود از تاسیسات تمام اتوماتیک بهره ببرید همچنین می توانید از محصولاتی استفاده کنید که از کیفیت بسیار بالایی برخوردار باشد که این اتفاق می تواند هم عمر ویلای شما را افزایش دهد و هم راحتی و آسایش بیشتری را برای شما به ارمغان بیاورد. ولی نکته در خور توجه این است که هر چه شما از تاسیسات با کیفیت تری استفاده کنید هزینه ساخت ویلا شما نیز به تبع آن افزایش خواهد یافت همچنین اگر در ویلای خود بخواهید از استخر و زیر مجموعه های آن بهره ببرید این عوامل نیز با تاسیسات خود میتوانند هزینه ساخت ویلا را افزایش دهند.
چهارمین عامل تأثیرگذار در بر آورد هزینه ساخت ویلا سبکی است که بر اساس آن ویلا را طراحی و به اجرا در می آورند. امروزه سبک های متنوع و متعددی وجود دارند که هرکدام با توجه به شرایط و ویژگی های مختلفی که دارند هزینه ویلای شما را افزایش و کاهش می دهند. از جمله سبک های رایجی که امروزه در میان طراحان و معماران ویلا وجود دارد می توان به سبک مدرن، کلاسیک، روستیک، تلفیقی و غیره اشاره کرد که با توجه به شرایط و ویژگی هایی که دارند معمولاً سبک مدرن به خاطر ساده گرایی که در آن وجود دارد هزینه کمتری را با خود به همراه دارد و همچنین سبک کلاسیک به دلیل استفاده از مصالح گران قیمت مانند سنگ نیز باعث می شود تا هزینه ساخت ویلای شما افزایش پیدا کند. بنابراین مهم است که شما از چه سبکی می خواهید در ساخت ویلای خود استفاده کنید.
پنجمین عامل مؤثر در هزینه ساخت ویلا، دکوراسیون داخلی و محوطه سازی می باشد که این عوامل نیز با توجه به شرایط و نیاز های شما و با توجه به سبکی که مد نظر دارید نیز هزینه ساخت ویلا را دست خوش تغییرات می کنند بنابراین اگر می خواهید هزینه ساخت ویلا را کاهش دهید می توانید از سبک های ارزان تر در دکوراسیون داخلی و محوطه سازی بهره برده و همچنین اگر می خواهید کیفیت کار خود را نیز افزایش دهید به تبع هزینه ساخت ویلای شما نیز افزایش خواهد یافت.
آخرین عاملی که در هزینه ساخت ویلا موثر می باشد نیروی انسانی است. هزینه ای که برای نیرو انسانی نیز پرداخت می شود از جمله عوامل موثر در میزان هزینه انجام شده برای ساخت ویلا بوده که این هزینه با توجه به مناطق مختلف متغیر می باشد.
هزینه ساخت انواع ویلا
سبک های مختلف ویلا سازی از جمله عوامل موثر در تعیین قیمت و هزینه ساخت ویلا می باشد. بنابراین همان طور که می دانید انواع سبک های مختلف طبقه ای در ایران رواج دارد که از جمله می توان به؛ ویلای فلت، نیم پیلوت، دوبلکس و تریبلکس اشاره کرد. با توجه به بررسی مجموعه مهندسین دژار بر روی این سبک از معماری می توان حداقل هزینه ای که برای ساخت این نوع ویلا ها در ایران رایج است را برای ویلای فلت حدود 12 میلیون تومان، برای ویلای نیم پیلوت حدود 14 میلیون تومان، برای ویلای دوبلکس حدود 15 میلیون تومان و برای ویلای تریبلکس حدود 17 میلیون تومان عنوان کرد. البته باز باید توجه داشته باشید که سلیقه کار فرما در هر بخش از بنای ویلا خود به تنهایی می تواند هزینه ساخت ویلا را افزایش دهد.
جزئیات هزینه اجرا ویلا
بطور کل هزینه ساخت ویلا به 3 قسمت سفت کاری ، نازک کاری ، درب و پنجره و سایر موارد تقسیم میشود .
سفت کاری حدود 40 درصد از هزینه های شما را شامل میشود و با توجه به میانگین هزینه ها حدودا 6 میلیون تومان محاسبه میگردد .
نازک کاری به همراه درب و پنجره و سایر موارد 60 درصد هزینه کل اجرا را شامل میشود و این عدد حدودا 9 میلیون تومان محاسبه میگردد.
برای مثال هزینه اجرا ویلا 200 متری دوبلکس مدرن به صورت زیر محاسبه میگردد.
هزینه سفت کاری : 200*9.000.000 = 1.800.000.000 تومان
هزینه نازک کاری و پنجره ها : 200*10.000.000 = 2.000.000.000 تومان
هزینه کل ساخت ویلا 200 متری = 3.800.000.000 تومان
جزئیات اجرایی نازک کاری سال 1403
- دستمزد اجرا گچ کاری زیر و رو به ازای هر مترمربع شده 60 الی 80 هزارتومان و به ازای هر متر مربع ابزار دیوار و سقف حدود 300 الی 600 هزارتومان بسته به طرح و ابزار و دستگیر بودن کار
- اجرای سقف کناف با مصالح با کیفیت کناف ایران 12 میل و شاسی ورق 6 میل بصورت حدودی سطح فلت متری 250 الی 330 هزارتومان / باکس و نورمخفی بصورت متر و طول این باکس های با عرض 50 سانتی متر حدد 150 الی 180 هزارتومان محاسبه میگردد.
- دستمزد کاشی و سرامیک کف و بدنه حدود 150 الی 300 هزارتومان ( بسته به ابعاد کاشی و ساده و پیچیده بودن کار)
- دستمزد اجرا سنگ حدود 300 هزارتومان
- دستمزد اجرای عایق کاری روف گاردن و بام ویلا ، بصورت اجرای سه لایه قیر و دو لایه گونی حدود 190 الی 260 هزارتومان
- ایزوگام با کیفیت مالح و دستمزد هر مترمربع حدود 90 الی 140 هزارتومان ( قیمت کاملا بسته به ایزوگام مصرفی)
- دستمزد اجرای سیمان کاری اجرای اصولی سیمانکاری دیواره های پشتی ویلا با کروم گیری و اجرای سیمان زیر و نرمه کشی هر متر مربع 70 الی 110هزارتومان
- دستمزد اجرای تاسیسات مکانیکی شامل آب رسانی ، فاضلاب و نصبیجات : برای هر ویلا 100 الی 200 متری بسته به فاصله لوله از رایز و تعداد رایز و نوع لوله مصرفی حدود 100 الی 120هزارتومان
- دستمزد اجرا برق کاری ویلا : بور کلی دستمزد برق کشی به عوامل زیادی همچون نوع نورپردازی و … بستگی داردولی بطور میانگین 60 الی 90 هزارتومان محاسبه میگردد.
- اجرای لوله کشی گاز با مصالح و نقشه و تائیدیه : حدود 10 الی 14 میلیون تومان
- هزینه اجرا آلاچیق 30 متری برای روف گاردن : بین 30 الی 100 میلیون تومان بسته به نوع آلاچیق و متریال مورد استفاده و سیستم نورپردازی
هزینه ساخت ویلا در شمال
امروز ویلا سازی در شمال یکی از صنعت های بزرگ ساخت و ساز به شمار می رود چرا که با توجه به آب و هوای فوق العادهای که در این منطقه از ایران وجود دارد ساخت و ساز ها نیز بسیار افزایش پیدا کرده است. با توجه به این که تقاضای ساخت و ساز ها در این منطقه زیاد می باشد هزینه های مصرفی نیز به تبع افزایش پیدا کرده است. بنابراین اگر شما بخواهید در شمال ویلا بسازید هزینه هایی را برای ساخت ویلا باید در نظر بگیرید که این هزینه ها به مواردی بستگی دارد که از جمله این موارد می توان به هزینه خرید زمین، هزینه دریافت مجوز ساخت، هزینه ساخت و طراحی ویلا، هزینه های جانبی مانند نیروی انسانی و غیره نیاز خواهید داشت بنا براین برای ساخت و ساز در شمال موارد فوق را باید در نظر گرفت تا با توجه به آن ها بتوانید هزینه ساخت ویلا در شمال را برآورد کنید.
کیفیت مواد و پرداخت | |||
---|---|---|---|
QUALITY OF MATERIALS AND FINISHES | |||
اقتصادی | استاندارد | لوکس | |
کف | ورقه وینیل، فرش استاندارد، مقداری کاشی یا چوب سخت | مرمر مصنوعی، فرش خوب، چوب سخت یا وینیل در جای دیگر | مرمر، گرانیت، چوب سخت منبت کاری شده یا بهترین فرش |
سقف | قاب چوبی یا روکش ساخته شده | کاشی، یا سطح صاف | پلان پیچیده، کاشی، تخته سنگ، یا فلز. بسیار با جزئیات |
دیوار | چوب یا فولاد، گچ بری یا سایدینگ چوبی؛ | چوب یا فولاد، گچ بری یا سایدینگ چوبی؛ | چوب یا فولاد، دیوارهای نامنظم، روکش سنگ |
حمام | متوسط وان و دوش پلاستیکی حداقل در یک حمام | دوش کاشی یا فایبرگلاس، یک وان توکار | دوش کاشی بزرگ سفارشی، آبگرم مرتفع جداگانه در حمام اصلی |
آشپزخانه | کمدهای دیواری و پایه استاندارد، میز اکریلیک ارزان قیمت یا روکش پلاستیکی | کابینت های دیواری و پایه خوب، میز کاشی یا اکریلیک. بار صبحانه یا گوشه | کابینت دیواری و پایه لوکس، کانتر سنگی، محل کار جزیره، بار صبحانه |
در نهایت
همان طور که گفته شد عوامل بسیاری در تعیین هزینه ساخت ویلا وجود دارد. که شما نیاز است تا با توجه به این موارد هزینه ساخت ویلا را بر آورد کرده و سپس به سراغ ساخت ویلا بروید. اما بهترین کار برای بر آورد هزینه ها مشاوره با تیم ها متخصص می باشد. مجموعه مهندسین دژار یک تیم متخصص از مهندسین طراح و مجری ساخت و ساز ویلا در کنار شماست تا در همه زمینه های ساخت و ساز ویلا مشاوره لازم را برای شما ارائه دهد. همچننین اگر نیاز مند مشاوره و پاسخ به سوالات بی جواب خود هستید می توانید با مجموعه مهندسین دژار ارتباط برقرار کنید.
سپاس بابت همراهی شما خوانندگان محترم امیدوارم مباحث مطرح شده مورد پسند شما قرار گرفته باشد.
10 دیدگاه