ساخت ویلا در زمین شیب دار
پرطرفدار بودن طراحی ویلا مدرن در این روزها سبب شده است، نیاز به اطلاعات زیر ساخت ویلا در زمین شیب دار به وضوح احساس شود. در حالت کلی هر نوع طراحی ویلا لوکس در هر زمینی نیاز به اطلاعات بالایی داشته و دیگر نمی توان نسبت به آن بی تفاوت بود. به طور مثال یکی از مواردی که باید در رابطه با ساخت ویلاها در نظر داشته باشیم، این است که نوع زمین مناسب بوده و از نظر موقعیت مکانی نیازهای هر فردی را تامین کند.
شاید شما هم از آن دسته افرادی باشید که دوست دارند از تراس ویلایشان، چشماندازهای طبیعی را بهطور گستردهای ببینند و هوای خنک و مطبوعی را نفس بکشند. قرار گیری ویلا در زمین شیبدار این امکان را برای شما فراهم میکند.در مناطق شمالی کشور، کوهها و ارتفاعات زیادی به چشم میخورد که مناسب ساختن ویلا در زمین شیبدار هستند. بنابراین طبیعی است که شما پیش از شروع به ساخت، با چالش کنترل شیب زمینی که برای ویلاسازی انتخاب کردهاید روبرو شوید.
از مشاوره تا طراحی و اجرا ویلا ! با تیم مهندسین دژار تماس بگیرید.
طراحی و ساخت ویلا در شیب
شیب زمین میتواند با تاثیر بر هزینه نقشه برداری، تراکم بالای مصالح، زهکشی ویلا و… بر هزینه تمام شده کل ساخت ویلا تاثیر گذارد و هزینه آن را نسبت به ویلاسازی در زمینهای مسطح افزایش دهد. البته بسیاری از افراد طرفدار ساختن ویلا در زمینهای شیبدار هستند، چون معتقدند چشمانداز بهتر و فضای بکرتری نصیبشان میشود و تراس بزرگتری قابل طراحی است.
اگر در رابطه با طراحی و ساخت ویلا در هر زمینی اطلاعاتی داشته باشید، حتما می دانید که دارای مخارج متفاوتی بوده و از هزینه های زمین گرفته تا ساخت ساز و طراحی همه و همه باید با برنامه ریزی قبلی انجام شده و نمی توان از هیچ یک از آن ها صرف نظر کرد. ممکن است شما زمینی را برای ساخت ویلای خود در نظر گرفته باشید، که دارای شیب بوده و در دامنه ی کوه قرار گرفته باشد. لازم به ذکر است اکثر زمین های شمالی که برای ساخت ویلا در نظر گرفته می شوند، شیب دار بوده و در سطحی شیب دار هستند.
مقاله پیشنهادی : طراحی ویلا لوکس
اگر در رابطه با هزینه ی ساخت ویلا در زمین شیب دار کنجکاو شده اید، لازم است بگوییم هزینه ی تمام شده هم به میزان شیب و هم نوع مصالح مصرفی بستگی دارد. نکته مهم این می باشد، که مصالح مورد استفاده در ساخت ویلای روی زمین شیب دار باید تراکم داشته و از نظر مقاومت هم کاملا تایید شود. از طرفی ساخت ویلا در این چنین زمین هایی نیاز به مهارت بسیار بالایی بوده و باید توسط گروه متخصص و تیم مجرب اجرایی شود.
مراحل ساخت ویلا در زمین شیب دار
مرحله ی اول برای ساخت و ساز به روی زمین شیب دار این است، که زمین به طور کامل نقشه برداری شده و طراحی پلان ویلا یک نقشه ی متعارف و معقول که با درصد شیب زمین متناسب باشد، طراحی می کنیم. به این دلیل به روی نقشه ی زمین تاکید می کنیم، که دارای اهمیت بسیار بالایی بوده و عوامل محیطی و اقلیمی در آن تاثیر مستقیم خواهد گذاشت. مرحله ی بعدی شروع ساخت و سازهای مهندسی است و باید پیکر بندی مناسب یک ویلا را برای آن ساختمان در نظر گرفت.
یکی دیگر از نکات مهمی که باید حتما رعایت شود، این است که تمامی مراحل را باتوجه به بودجه و هزینه ی مد نظر مالک صورت گیرد، به طور مثال در طراحی اولیه یا کانسپت طرح باید حتما طراحی اقتصادی را انجام بدهیم. در این بخش لازم می دانیم برای شما نکته بسیار مهمی را بیان کنیم، به این ترتیب که ساختمان باید هم از نظر مقاومت تایید شود و هم این که پروژه ی اقتصادی را طراحی کنیم. در علم مهندسی همان قدر که مقاومت سازه از اهیمت بالایی برخوردار است، اقتصادی بودن هم ملاک می باشد.
نکات طراحی ویلا روی زمین شیبدار که باید به آنها توجه کرد
همانطور که میدانید طراحی ویلا روی زمینهای شیبدار با طراحی ویلا روی زمینهای مسطح تفاوتهایی دارد و مستلزم رعایت یک سری نکات اصولی است. در ادامه مطب قصد داریم در مورد این تفاوتها و نکات صحبت کنیم.
تفاوت در نقشه برداری
عامل چالش برانگیز شیب زمین تنها در سفت کاری ویلا تاثیر ندارد، بلکه حتی ابتداییترین قدم ساخت ویلا، یعنی نقشه برداری از زمین را تحت تاثیر قرار میدهد . همانطور که انتظار میرود، شیب زمین کار را برای مهندس نقشه بردار پیچیدهتر میکند. اما برخلاف نقشهبرداری از زمینهای مسطح، نقشه بردار اندازه شیب را در زمینهای شیبدار مشخص میکند.
تعیین شیب پس از نقشه برداری از زمین شیبدار، از این جهت اهمیت دارد که پس از بررسی کامل نقشه توسط مهندس، شیبی که مناسب ویلاسازی است اعلام میشود تا حین اجرای پی رعایت شود.
تفاوت در به کارگیری مصالح
در بازار انواع مختلفی مصالح ساختمانی موجود است و هر کدام ویژگیهای خاص مربوط به خود را دارند. مسئلهای که باعث تمایز کاربرد این مصالح از یکدیگر میشود، متناسب بودنشان با شرایط زمین، آب و هوای منطقه است. با در نظر داشتن این شرایط حین انتخاب مصالح، میتوانید کیفیت سازه خود را بالا ببرید.
با توجه به آب و هوای بارانی و مرطوب مناطق شمال کشور و موقعیت ویلا در زمینهای شیبدار، نفوذ رطوبت به دیوارهای سازه بالاست. با به کارگیری مصالح متراکم میتوان از نفوذ رطوبت به مصالح و طبعا ساختمان ویلا جلوگیری کرد. علاوه بر بهکارگیری مصالح متراکم برای ساخت ویلا در زمین شیبدار، تراکم گرمایی مصالح نیز در جلوگیری از نفوذ رطوبت به مصالح و ساختمان اثرگذار است. در این شرایط پیشنهاد میشود از مصالحی که کمترین میزان تراکم گرمایی را دارند استفاده کنید.
شاید ساده بهنظر برسد اما برای تضمین و حفظ کیفیت و مقاومت ویلای خود در زمینهای شیبدار، میتوانید از مصالح مقاوم، شن و ماسه استفاده کنید. اصولا بهکارگیری مصالحی که مقاومت کافی را ندارند میتوانند برای سازه خطرساز باشند. علاوه بر این، باید ضخامت مصالح متوسط انتخاب شود.
زهکشی کاربردی و سازگار
حین طراحی ویلا در زمینهای شیبدار، فرسایش خاک یکی از مسائلی است که در اثر کمبود درختان و پوشش گیاهی غنی در زمینهای شیبدار با آن مواجه میشوید. این فرسایش خاک ناشی از بهوجود آمدن راه آبها در زیر زمین و رسوبگذاری در لایههای عمیقتر زمین است. بنابراین زهکشی اهمیت بسیار زیادی داشته و با زهکشی مناسب ساختمان، میتوانید از تشکیل آبراههای ناخواسته مانند زمانی که بارش های شدید و سیل ایجاد میشود و ایجاد مشکل در موقعیت ویلا جلوگیری کنید.
مهندسان برای تصمیمگیری در مورد نحوه زهکشی مناسب و موثر برای ویلای شما، از نحوه زهکشی زمینهای اطراف نیز کمک میگیرند. بهعنوان مثال، یک الگوی زهکشی بهصورت ایجاد شبکههای منظم است. این نحوه زهکشی منجر به هدایت آب به سمت قسمتهای تعیین شده و زیرزمین میشود. الگوی دیگر زهکشی که میتوان از آن بهره گرفت، ایجاد گودال در سطح زمین است. آب به راحتی در این گودالها جمع شده و به مرور به داخل زمین و مناطق با عمق کمتر وارد میشود.
فونداسیون اصولی و قابل اجرا
در طراحی ویلا روی زمین شیبدار، لازم است پی یا بهصورت افقی و یا بهصورت پلهای طراحی و اجرا شود. درصورتی که شیب زمین زیاد نباشد میتوانید از پی افقی استفاده کنید اما در طی فرایند اجرای پی، نباید هیچ شیبی باقی بماند.
امکان استفاده از از خاکبرداری برای رسیدن به سطح صاف نیز وجود دارد. اما در صورتی که مسافت زیادی برای ایجاد سطح صاف مدنظر شما است و زمین موردنظر هم درصد شیب بالایی دارد، خاکبرداری پیشنهاد نمیشود. با توجه به درصد بالای شیب زمین، طبیعتا مقدار خاک انباشته شده در زمین مورد نظر خیلی بالا است. امکان انتقال این مقدار از خاک، زحمت و گنجایش بالایی نیاز دارد و اصلا گزینه مطلوب و به صرفهای نیست.
آیین نامه اجرایی پی در زمین شیبدار، در مورد جزئیات نحوه اجرا پی پلهای ضوابطی را در نظر میگیرد. طبق این ضوابط، باید مسافتی خاص در اجرای تمام پی در نظر گرفته و حفظ شود. طبق این آئین نامه، ارتفاع هر پله پی نهایت سی سانتیمتر 30) cm) از یکدیگر باشد و هر دو پیهای متوالی در اجرای فونداسیون، باید با هم همپوشانی به طول شصت سانتی متر (cm 60) داشته باشند.
چه عواملی بر هزینه طراحی ویلا در زمینهای شیبدار اثر دارند؟
هزینه طراحی و ساخت ویلا در زمین شیبدار میتواند از نقشهبرداری متاثر باشد. نقشه برداری از زمینهای شیبدار به سبب پیچیدگیها و حساسیت بیشتری که نسبت به نقشه برداری از زمین مسطح دارد، نیازمند نقشه بردار متخصصتر و صرف زمان بیشتری است. همچنین هرچه درصد شیب زمین مورد نظر بیشتر باشد، این فرایند سختتر شده و متعاقبا، هزینه نقشه برداری نیز افزایش مییابد.
مورد بعدی که بر هزینه ساخت ویلا اثر دارد خاک برداری، بررسی و جابجایی خاک زمین است. بهطور مثال ممکن است پس از بررسی خاک فضای مورد نظر متوجه شوید در زمین گل وجود دارد و گل به دلیل رطوبت بالا میتواند برای ساخت ویلا خطرساز باشد. اما در صورتی که فضای انتخاب شده برای طراحی و ساخت ویلا دارای درخت یا گیاه باشد، به دلیل رشد کردن ریشهها در عمق زمین، از فرسایش خاک جلوگیری کرده و مانع رشد علفهای هرز میشود.
نکات مهم در ساخت ویلا در زمین شیب دار
در این بخش قصد داریم برای شما عزیزان نکات خاصی را بیان کنیم که در صورت ساخت ویلا در زمین شیب دار کاربردی است. به طور مثال ویلاهایی که دارای محدودیت هایی هستند را با اندکی خلاقیت به یک ویلا با چشم انداز بسیار زیبا تبدیل کرده و لازم به ذکر می باشد، این چنین تغییرای سازنده و اصلاحی هستند. از دیگر نکات مهم در ساخت ویلا در زمین شیب دار می توان به نورگیری فضا اشاره کرد.
نورگیر بودن یکی از مهم ترین عوامل تاثیر گذار است که در طراحی های مدرن و شیک هم مورد توجه قرار می گیرد. از نکات مهم دیگر که در ساخت ویلا حتما باید رعایت شود، این می باشد که نمای ساختمان هم معقول و مناسب باشد. تمامی موارد نام برده شده نیاز به توضیحات مفصل داشته و باید در مقاله های جداگانه آن ها را توضیح داد؛ اما به دلیل کافی نبودن فضای این مقاله به همین چند مورد اکتفا کرده و در نهایت به شما توصیه می کنیم حتما برای ساخت ویلا در زمین شیب دار نکات مهم را رعایت کنید و بدون تجربه و اطلاعات وارد عمل نشوید.
تیم مهندسین طراحی و ساخت ویلا
پس به شما توصیه می کنیم، برای طراحی ویلا از مهندسین خبره ای استفاده کنید که با تجربه باشند و بتوانند سازه ای محکم و مقاوم با هزینه های به صرفه ای را برای شما طراحی و اجرا کنند. این دو عمل سبب می شود ساخت ویلا در زمین شیب دار با موفقیت بهتری صورت گیرد. بعد از طراحی پلان و نقشه باید آن را اجرایی کرده و فندانسیون های مهم و اصلی آن را اجرایی کنیم. از طرفی باید استحکام بسیار بالای سازه ها را برای مقاومت آن در برابر سیل ها را در نظر بگیریم.
برای طراحی ویلا خود با مهندسین ما تماس بگیرید.
مصالح مناسب برای ساخت ویلا در زمین شیب دار
در سطرهای بالاتر به شکلی مفصل بیان شد، که ویلای ساخته شده در زمین شیب دار باید مقاومت بسیار بالایی داشته و توانایی تحمل در برابر همه نیروهای وارده را داشته باشد؛ اما در این بخش قصد داریم برای شما عزیزان در رابطه با مصالح مناسب بحث کرده و در این زمینه اطلاعات مفیدی را به شما بدهیم. از مهم ترین عوامل یک مصالح مناسب برای این چنین زمین هایی می توان به تراکم بالایی مصالح اشاره کرد و همچنین مصالح نباید رطوبت را در خود نگه دارند.
مرغوب بودن مصالح ساخت ویلا در شیب
مرغوب بودن مصالح مصرفی در ساخت ویلا به این دلیل که مقاومت ساختمان را تامین می کنند حائز اهمیت بوده و نوع ضخامت مصالح هم بسیار مهم می باشد. در این بخش لازم است بگوییم اگر نوسانات باد در منطقه ی شما بالا است، حتما در انتخاب مصالح دقت بیش تری کنید. نکته حیاتی این می باشد، که مصالح باید میزان تهویه و رطوبت موجود در ساختمان را کنترل کرده و در صورتی که دارای ضخامت بیش تر از حد مجاز باشد، بر کیفیت هوای موجود در ویلا تاثیر منفی گذاشته و مشکل ساز خواهد بود.
شاید شما هم جزو آن دسته از افرادی باشید، که به ساخت ویلا در زمین شیب دار با مصالح چوب علاقه دارید، لازم است بگوییم که قابل اجرا می باشد؛ اما بهتر است در این چنین زمین هایی از مصالح شن و ماسه استفاده کرده و مقاومت سازه خود را کاملا تعیین کنید.
پلان ویلا در شیب
برای شروع طراحی تخصصی پلان ویلا در زمین شیبدار ابتدا باید نقشه برداری کامل از زمین صورت بگیرد و سپس براساس نقشه برداری انجام شده ، درخواست های کارفرما و همچنین توجه به نوع خاک و اقلیم منطقه طراحی نقشه ویلا در شیب صورت گیرد.
هیچگاه شیب زمین را به عنوان معایب زمین در نظر نگیرید چرا که به شیب زمین شما میتواند مزایا زیادی به نقشه خانه و محوطه ویلا شما اضافه کند به همین دلیل است که توصیه میکنیم طراحی ویلا در زمین شیبدار خود را بدست شرکت تخصصی در این زمینه بسپارید .
از جمله مواردی که در طراحی پلان ویلا حائز اهمیت است جانمایی اتاق های اصلی در محلی نورگیر و ویو مناسب میباشد . در طراحی مدرن ویلا ، نورگیری ساختمان ویلا از اصلی ترین مواردی است که هر طراحی باید به آن توجه کند .
با توجه به اهمیت طراحی و ساخت ویلا در زمین شیبدار ، چنانچه قصد ساخت ویلا در زمین شیبدار دارید حتما به شرکت تخصصی در زمینه طراحی ویلا بسپارید تا علاوه بر کاهش هزینه ها ، ویلایی محکم و مدرن داشته باشید .
در ادامه چند نمونه پلان های طراحی شده برای زمین های شیب دار قرار داده شده است.
مقاله : طراحی باغ ویلا 1000 متری
محوطه سازی در زمین شیبدار
یکی از مهمترین مزایا زمین شیبدار که در بالا به آن اشاره کردیم ، محوطه سازی و طراحی لنداسکیپ ویلا میباشد . در حقیقت در ساخت ویلا در زمین شیبدار ، شیب زمین به عنوان پارامتری برای زیبایی بخشی به ویلا و فضای سبز آن استفاده میشود . از انواع محوطه سازی در زمین شیبدار اعم از طراحی مدرن یا روستیک میتوان استفاده نمود .
شما میتوانید با استفاده از زمینهای اطراف ویلای ساخته شده در زمینهای شیبدار، فضاهای تفریحی و رفاهی در اطراف ویلای خود طراحی و اجرا کنید. اما پیش از هر اقدامی رعایت برخی موارد توصیه میشود. در صورتی که قصد دارید محوطه سازی شما بهصورت کاملا اصولی پیش رود، میبایست ابتدا فضای مورد نظرتان، حتی بافتهای فرعی را توسط نقشه بردار متخصص نقشه برداری و بررسی کنید. سپس سراغ بررسی مواردی همچون آب و هوا و زاویه تابش آفتاب بروید.
درختانی که ریشه بلند و محکمی دارند به عنوان یکی از بهترین گزینهها برای کاشت در زمینهای شیبدار هستند. این درختان از فرسایش خاک جلوگیری کرده و خاک را مستحکم میکنند. همچنین مانع رشد علفهای هرز میشوند. برای آبیاری گیاهان کاشته شده در محوطه مورد نظر، سیستم آبیاری باید طوری طراحی شود تا در زمینهای شیبدار، آب بهطور یکنواخت به همه فضاهای مورد نظر برسد و در زمین نفوذ کند اما هدررفتی نداشته باشد.
همانطور که برای ساخت ویلا در زمین شیبدار از مصالح متراکمی استفاده شده است، نیاز است تا در دیوارچینی و تعیین محدوده محوطه ویلا نیز از مصالح متراکم استفاده شود. همچنین طراحی پله برای ویلاهای ساخته شده در زمینهای شیبدار، علاوه بر آسان کردن دسترسی ساکنان ویلا، در نمای خارجی سازه نیز موثر است و باید مورد توجه قرار گیرد.
وجود تجهیزاتی مثل نیمکت، لامپهای متنوعی مثل لامپ خورشیدی، تاب و… در محوطه سازی برای ویلاها کاربرد بسیار دارند. شما میتوانید با توجه به سلیقه شخصی و هارمونی با فضای ویلا از این تجهیزات بهره ببرید.
مقاله : طراحی باغ ویلا ساده
همچنین در در نما ویلا در سطح شیب دار نیز طراحی خانه ویلایی شما وابسته به شیب زمین و سبک طراحی میباشد و میتوان با طراحی مناسب نما ویلا شیب زمین را به خوبی پوشش داد.
یکی از چالش های طراحی و ساخت ویلا در زمین شیبدار ، بحث کمبود خطوط افقی میباشد و معمولا شیب سایت در این موارد بین 30 الی 45 میباشد . به همین علت شروع یک محوطه سازی حرفه ای نیاز به نقشه برداری بسیار دقیقی دارد . نقشه برداری باعث میشود توپوگرافی زمین مورد نظر بصورت دقیق مشخص شود تا معمار بتواند جانمایی ویلا و محوطه را تعیین کند. یک محوطه سازی مدرن و زیبا میتواند باعث هوای مطبوع و دید فوق العاده زیبا از داخل ویلا شود .
نکات مهم در ساخت بنا در شیب
ثبات خاک
خاک نرم که توسط دیواره یا درختان ریشه دار در شیب های تند حفظ نشده است مستعد رانش زمین خطرناک است که می تواند مناطق ده ها برابر بزرگتر از یک ویلا را تحت تاثیر قرار دهد. هنگامی که این خاکها اشباع و سنگین می شوند ، دچار لغزش شده و به علت گرانش دچار ریزش شدید میشوند. هرچه شیب تندتر باشد ، خطر بیشتر است.
فعالیت ساختمانی
هرگونه اختلال در زمین در حین ساخت و ساز – حفاری و پر شدن مجدد ، به ویژه در بهار یا هر دوره بارانی – باعث ایجاد اختلال در وضعیت ایستگاه می شود و ممکن است خطرات واقعی و ناگهانی را برای پیمانکاران و کارگران ساختمانی به همراه داشته باشد.
مدیریت آب های زیرزمینی
از آنجایی که با ساخت هر بنا روی خاک ، سطح زیرین بنا یعنی خاک ان از حالت نفوذپذیر به غیرقابل نفوذ تبدیل میشود ، آب جاری روی خاک غیرقابل نفوذ میتواند باعث تضعیف سطح و … شود . به همین علت مدیریت آب های زیرزمینی و جاری سطح بسیار مهم میباشد.
ایجاد شیب اصولی در ویلا
ایجاد شیب ملایم می تواند راندمان ویلای شما را با فراهم آوردن فضای مناسب در داخل فونداسیون و نیاز به مصالح و نیروی اضافی کمتر نسبت به همان مقدار فضا ، بالاتر ببرد .
مقاله پیشنهادی : محوطه سازی ویلاهای کوچک
طراح ویلا باید با به حداقل رساندن هزینه ها و مزاحمت برای زمین های اطراف ، طراحی خود را آغاز کند و به همین علت تئپوگرافی زمین شیبدار بسیار پراهمیت میباشد . مزیت ساخت ویلا در زمین شیبدار اغلب میتوان به کاهش هزینه های گرمایش و سرمایش اشاره داشت . این اختلاف دما به علت جریان همرفت در زمین ویلا میباشد .
شیب ایده آل برای ساختمان های داخل زمین شیب 5 تا 7 فوت از عرض خانه یا 15 تا 20 درصد است. ساختن بر روی شیب های تند اغلب چالش هایی را ایجاد می کند و این نوع چالش ها با توجه به نوع زمین و وضعیت اقلیمی متفاوت است .
مزایای طراحی و ساخت ویلا در زمین شیبدار
یکی از مزیتهای اصلی ساخت ویلا در زمین شیبدار، ارتفاع بالاتر ساختمان ویلا نسبت به زمین است. این ارتفاع از دو جهت میتواند سودمند باشد. اول، چشمانداز بکری که ساکنان ویلا از آن برخوردارند و دوم، نورطبیعی خورشید که فضای ویلا را روشن میکند.
یکی دیگر از مزایای قابل توجه ویلاهای ساخته شده در زمین شیبدار، فاصله زیاد مناطق شهری و پرتراکم از زمینهای شیبدار است. در اینصورت شما از سر و صدا و آلودگیهای مربوط به مناطق شهری در امان هستید و با بهکارگیری زمینهای اطراف میتوانید برای ویلای خود محوطه اختصاصی طراحی و اجرا کنید.
شیب، یک عامل چالش برانگیز در طراحی ویلا در زمینهای شیبدار
در طراحی ویلا روی یک زمین شیبدار، تعیین و درنظر داشتن درصد شیب مسئله بسیار مهمی است. در صورتی که زمین مورد نظر برای طراحی و ساخت ویلا، شیبی حدود 10% تا 15% داشته باشد، پیچیدگی خاصی در حین طراحی و ساخت ویلا ندارد. بهطور کلی، طراحی و ساخت ویلا در زمینهایی با شیب کمتر از 15%، بدون هرگونه خطر و مشکلی انجام میشود.
اما در صورتی که زمین شما شیبی بیشتر از 15% داشته باشد، طراحی و ساخت ویلا در آن کمی پیچیده و همراه با احتمال بروز خطر است. در این شرایط شما میتوانید با صرف هزینهای بیشتر، پایه گذاری ساختمان را با مقاومت بالا انجام دهید تا خطری سازه شما را تهدید نکند.
5 نکته برای رعایت پیش از شروع ساخت ویلا در زمین شیبدار
- در مورد مسائل زمین ویلا که نیاز به مجوز ویژه دارد ،حتما از شهرداری ناحیه یا شهر سوال کنید.
- اگر شهر شما به فرم ها و مجوزهای ساخت نیاز دارد ، حتما آن ها را تهیه کنید.
- استخدام یک مهندس ژئوتکنیک برای آزمایش خاک و توضیح مسائل و راه حل های احتمالی.
- لیست موارد مورد نیاز هنگام ساخت را مشخص نمایید ، هزینه آنها را برآورد کنید و مطمئن شوید که هنوز طبق بودجه خود پیش میروید.
- طراحی ویلا خود را به یک متخصص مجرب طراحی بسپارید که شما را در این فرایند راهنمایی می کند و می تواند خلاقانه شما را راهنمایی کند.
جمع بندی
در نهایت با توجه به مطالب گفته باید به داشت که طراحی و ساخت ویلا در شیب زمین از مواردی است که خواستار تیمی قوی در طراحی سازه و همچنین ساخت ویلا است . در نتیجه به هیچ عنوان طراحی ویلا در شیب را نباید به اشخاص بدون تخصص و بی تجربه سپرد .
برای گرفتن بهترین نتیجه در این زمینه از مهندسین متخصص دژار کمک بگیرید.
8 دیدگاه