دکوراسیون داخلی آشپزخانه mdf
30
آوریل

دکوراسیون داخلی mdf آشپزخانه

مقاله ی پیش روی شما راجع به دکوراسیون داخلی mdf آشپزخانه است اگر می خواهید در این باره اطلاعات بیشتری کسب کنید پس تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

زمانی که یک مهندس به طراحی یک خانه می پردازد علاوه بر طراحی نما باید به دکوراسیون داخلی نیز اهمیت دهد، یکی از بهترین و محبوب ترین وسایلی که برای دکوراسیون داخلی می توان استفاده کرد mdf است البته برای آشپزخانه بیش از سایر نقاط منزل مورد استفاده قرار می گیرد در ادامه بیشتر در این باره توضیح داده ایم.

Mdf ها فرآورده های چوبی هستند که از ترکیب چوب و زرین ساخته می شوند مقاومت آن ها از سایر چوب ها بیشتر است به این دلیل که با فشار و حرارت تولید می شوند Mdf ها انواع مختلفی دارند که مقاومت هر یک با دیگری تفاوت دارد.

دکوراسیون داخلی mdf آشپزخانه

دکوراسیون داخلی Mdf چه خصوصیاتی دارند؟

در طراحی دکوراسیون داخلی منزل ، از آن جایی که ام دی اف یک چوب خالص نیست و از ترکیب مواد مختلف به دست می آید در نتیجه خصوصیاتی دارد که شاید دیگر مصنوعات چوبی از آن برخوردار نباشند از جمله این ویژگی ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • این قابلیت را دارد که با ابزارهای مخصوص برش چوب به هر طرحی که دلخواه مشتری است برش داده شود
  • روکش را می توان به راحتی روی آن اجرا کرد
  • دارای ضخامت های مختلف است که از 3 میلی متر شروع شده و تا 60 میلی متر ادامه دارد
  • گره، ترک، رگه و مواردی این چنینی که جز معایب چوب ها به شمار می رود ندارد
  • نسبت به سایر مصنوعات چوبی از قیمت مناسب تری برخوردار است
  • قابلیت شکل پذیری بالایی دارد و از لبه های صافی برخوردار است
  • سطح چوب های ام دی ام اف بسیار صاف و یک دست است به همین جهت به راحتی تمیز می شود شاید این یکی از دلایل محبوبیت آن باشد.

مقاله پیشنهادی : جدیدترین دکوراسیون داخلی منزل

دکوراسیون داخلی mdf آشپزخانه و انواع آن

دکوراسیون داخلی mdf آشپزخانه و انواع مختلفی دارد این تفاوت از نظر ضخامت و کاربرد آن هاست با هم چند مورد از آن ها را بررسی می کنیم.

  • Mdf های نازک:

ضخامت این نوع از Mdf به دو دسته تقسیم می شود که از 2.5 تا 6 و از 4 تا 6 میلی متر می باشد از Mdf های نازک برای کف کشوها، پشت کابینت ها و… استفاده می شود که جز دکوراسیون داخلی mdf آشپزخانه است. هر نوع برشکاری و روسازی که برای ام دی اف های معمولی می توان انجام داد قابل انجام روی این مورد نیز می باشد.

Mdf های ضخیم:

این نوع از ام دی اف ها به دو کلاس 45-30 میلی متر و 60-40 میلی متر تقسیم می شوند که بر اساس یک استاندارد خاص این تقسیم بندی انجام می شود موارد استفاده Mdf های ضخیم شامل ستون ها، سازه های معماری، پایه های میز و موارد این چنینی که ضخامت چوب بسیار اهمیت دارد می باشد در نتیجه گزینه ی مناسبی برای دکوراسیون داخلی mdf آشپزخانه نیست.

Mdf های وزن مخصوص بالا:

ام دی اف های وزن مخصوص بالا در طراحی دکوراسیون داخلی ضخامت های مختلف تولید می شود که از 12 شروع شده و تا 19 میلی متر می باشد متوسط چگالی آن ها چیزی حدود 650 تا 800 است از این نوع  Mdf به منظور پوشش کف پوش ها، پله ها، سقف های صنعتی و… استفاده می شود. هر چه میزان چگالی چوب بیشتر باشد مقاومت آن نیز بیشتر خواهد شد.

Mdf های وزن مخصوص پائین:

چگالی این نوع از Mdf از نوع قبلی کمتر است و از 550 تا 650 می باشد بدون شک تغییر در میزان چگالی می تواند در کاربرد آن ها نیز تفاوت ایجاد کند به طور مثال از Mdf های وزن مخصوص پائین در مواردی که به استحکام زیادی لازم است استفاده نمی شود و بیشتر به عنوان عایق صدا به کار برده می شود یا برای پروفایل های تزئینی و غرفه های نمایشگاه ها مورد استفاده قرار می گیرند با توجه به توضیحات می توان نتیجه گرفت برای مواردی که حمل و نقل آن راحت است تولید می شود و برای دکوراسیون داخلی mdf آشپزخانه نمی توان از آن استفاده کرد.

مقاله پیشنهادی : دکوراسیون داخلی لاکچری

قیمت دکوراسیون داخلی mdf آشپزخانه چگونه محاسبه می شود؟

مطمئنا بحث قیمت در هر زمینه ای مهم باشد،در دکوراسیون داخلی از آن جایی که برای ساخت دکوراسیون داخلی mdf آشپزخانه فاکتورهای متفاوتی مثل نوع ام دی اف به کار برده شده، متراژ فضای مورد نظر و… دخیل هستند نمی توان قیمت دقیقی را ذکر کرد، برای محاسبه ی قیمت کابیت معمولا آن را به طور متری محاسبه می کنند.

هزینه دکوراسیون داخلی mdf

دکوراسیون داخلی آشپزخانه و انواع کابینت

در بندهای قبلی در خصوص نوع ام دی اف در دکوراسیون داخلی منزل صحبت کردیم اما موارد ذکر شده تنها مربوط به ضخامت، اسحتکام و موارد استفاده آن ها بود در این قسمت انواع کابینت هایی که با ام دی اف ساخته می شوند را شرح داده ایم که شامل موارد زیر می باشد:

  • کابینت ملامینه:

کابینت ملامینه بیش از سایر کابینت ها محبوبیت دارد و در دکوراسیون داخلی آشپزخانه این نوع ام دی اف از نئوپان ساخته شده که روکش نازکی به نام ملامینه دارد مهم ترین خصوصیت آن ضد خش و ضد آب بودن است.

  • کابینت ام دی اف:

در دکوراسیون داخلی منزل کابینت های ام دی اف و ملامینه بسیار به هم شباهت دارند اما جنس چوب آن ها کاملا تفاوت دارد برای ساخت ورق این نوع کابینت از چوب ام دی اف که تراکم بیشتری دارد ومحکم تر است استفاده می کنند در حالی که کابینت ملامینه از نئوپان می باشد.

  • کابینت هایگلاس:

کابینت های هایگلاس معمولا در دکوراسیون داخلی خانه به رنگ سفید ساخته می شوند ورق های روکش هایگلاس نسبت به ام دی اف ضخامت بیشتری دارد ناگفته نماند که تنها برای رویه ی بیرونی کابینت ها از این روکش استفاده می شود و رویه ی داخلی آن روکشی به نام PVC  که نازک تر است به کار برده می شود.

  • کابینت ممبران:

کابیت ممبران ظاهری متفاوت با سایر کابینت ها دارد از این نظر که بخش های بیرونی آن را با دستگاهی به نام CNC   کنده کاری می کنند که جلوه ی بسیار ویژه ای به محیط می بخشد برای روکش آن از PVC  استفاده می شود.

لطفا به این نوشته امتیاز دهید!
[کل: 0 میانگین: 0]