اجرا نمای کامپوزیت
23
دسامبر

اجرای نمای کامپوزیت در تهران

در این مقاله قصد داریم در رابطه با اجرای نمای کامپوزیت بحث کرده و اطلاعات مفیدی را به شما عزیزان بدهیم، با ما همراه باشید. همان طور که می دانید نماهای بسیار متنوعی در بازار فروش وجود داشته و می توانید بسته به نوع شرایط و نظر خود هر یک از آن ها را برای ساختمان خود در نظر بگیرید. یکی از مدل های طراحی نما مدرن که بسیار پرطرفدار می باشد، نمای کامپوزیت است.

نکات اجرای در استفاده از نمای کامپوزیت تهران

اگر در حال ساخت و ساز ساختمانی هستید و می خواهید یک نمای مناسب برای آن انتخاب کنید، توصیه می کنم طبق موارد زیر عمل کنید.

1. انتخاب نما طبق مصالح هر شهر: ساختمان شما مسکونی یا اداری باشد، توصیه می کنیم طبق مصالح موجود در شهر خود برای طراحی نما تصمیم گیری کنید. به طور مثال اگر در شهری هستید، که امکان اجرای نمای کامپوزیت را دارا بوده و از نظر اقتصادی انتقال از شهرهای دیگر را نخواهید داشت، انتخاب شما همان نما باشد.

ممکن است شما در شهری باشید، که مصالح لازم برای نمای سنگی را نداشته باشد، در صورتی که این نما را انتخاب کنید، مجبور به خرید مصالح از شهر دیگری شده و هزینه های شما چند برابر خواهد شد؛ پس اولین و مهم ترین نکته در انتخاب نمای مناسب این است که مصالح لازم برای ساخت نمای مد نظر در شهر شما وجود داشته باشد.

طراحی نمای کامپوزیت

2. انتخاب نمای ساختمان طبق معیار هر منطقه:  توضیح این مورد را می توان با مثالی بیان کرد؛ به طور مثال شما در منطقه ای هستید که تمامی ساختمان های اطراف دارای نمای آجری می باشد، در این چنین مواردی اجرای نمای کامپوزیت جالب به نظر نخواهد آمد. پس دومین نکته ای که در طراحی نما ساختمان خود باید رعایت کنید، این است که با دیگر ساختمان های آن منطقه هم خوانی لازم را داشته باشد.

3. انتخاب نمای ساختمان خود باتوجه به شرایط مالی: در سطرهای بالا اشاره ای به قیمت و شرایط اقتصادی نشد، اما هزینه طراحی نما هم یکی از اساسی ترین مواردی است، که باید در زمان اجرای نما رعایت کنید. اگر طراح ساختمانی هستید، حتما نظر کارفرما و شرایط مالی او را ملاک قرار داده و بدون مشورت با وی طرحی را اجرا نکنید.

4. انتخاب نمای ساختمان طبق نمای داخلی: افزون بر تمامی نکات ذکر شده در سطر بالا، باید بدانید زمانی زیبایی نمای خارجی تکمیل شده و به چشم می آید، که با نمای داخلی هماهنگ و از یک سبک پیروی کرده باشند.

چگونگی اجرای نمای کامپوزیت

برای این که بتوانیم نحوه ی اجرای نمای کامپوزیتی در تهران را بدانیم، باید ابتدا در رابطه با ماهیت آن اطلاعاتی داشته باشیم. نمای کامپوزیتی از چند ماده مانند آلومینیوم و پلاستیک ساخته شده و این موارد به شکل لایه ای روی یک دیگر قرار داده شده اند.

متریال موجود در نمای کامپوزیتی سبب شده اند وزن  این نما بسیار سبک بوده و برای مقاوم سازی ساختمان در برابر زلزله، بهترین گزینه باشد. از دیگر فواید نمای کامپوزیتی می توان غیرقابل اشتعال بودن آن را نام برد. همان طور که دیدید، فواید کامپوزیت بسیار بیش تر از یک نمای معمولی است و به همین دلیل امروز شاهد افزایش بی شمار اجرای نمای کامپوزیت هستیم.

در این بخش لازم است نکاتی در رابطه با اجرای نمای کامپوزیت به شما عزیزان ارائه دهیم:

1. در زمان اجرای نمای کامپوزیت باید کلیه ی جوش ها چک شده و حد قابل قبولی را دارا باشد.

2. تا زمانی که تمامی مراحل اجرای نمای کامپوزیت به پایان نرسیده است، برچسب های آن کنده نشود.

3. از آن جا که هر یک از ورقه های کامپوزیتی دارای سایز خاصی هستند، در زمان طراحی نمای کامپوزیتی باید به سایز آن دقت کنید.

4. در زمان خرید ورقه های مربوط به نمای کامپوزیت حتما با متخصص های این زمینه مشورت کرده و شرایطی که قرار است، اجرای نمای کامپوزیت در آن صورت گیرد را بیان کنید.

اجرای نمای کامپوزیت در تهران چه مزیت هایی دارد

در سطرهای بالاتر اطلاعات لازمی را در رابطه با طراحی نما مدرن کامپوزیت برای شما عزیزان ارائه شد، اکنون قصد داریم مزیت های اجرای این نما را بیان کنیم. با ما همراه باشید. اجرای نمای کامپوزیت دارای مزیت سبک بودن است و شاید بدانید که سبکی یک نما به چه اندازه مهم می باشد.

در طراحی و ساخت ساختمان مهندسین تلاش میکنند، وزن ساختمان را کاهش داده و مقاوت آن را افزایش دهند؛ به عبارتی دیگر سبک بودن عضوهای سازنده، ساختمان را در برابر زلزله ایمن تر می کند. اجرای نمای کامپوزیتی نسبت به نماهای دیگر سبک تر به حساب می آید و این یکی از بزرگ ترین مزیت های آن است.

طراحی نما مدرن

زمانی که طراحی نمایی را برای ساختمان خود در نظر می گیریم، قبل از هر چیزی به هزینه طراحی نما و قیمت آن توجه می کنیم؛ اما اگر قیمت نمایی کم بوده ولی هر ماه نیاز به تعمیر داشته باشد، دیگر به صرفه و اقتصادی نخواهد بود. اجرای نمای کامپوزیتی جزو مواردی است، که دارای قیمت بالایی می باشد، اما بادوام بوده و عمر طولانی دارد. از دیگر مزیت های نمای کامپوزیت می توان به تعمیر راحت و نگهداری ساده ی آن اشاره کرد.

اجرای نمای کامپوزیت چه معایبی دارد

در قسمت های قبلی مزایای اجرای نمای در تهران بصورت کامپوزیت را بیان کرده و اکنون قصد داریم در رابطه با معایب آن بحث کنیم. تنها عیب و مشکل اجرای نمای کامپوزیت این است، که در زمان نصب بسیار حساس بوده و نباید هیچگونه ضربه ای به آن وارد شود، چرا که له شده و آسیب جدی می بیند.

بر طبق مطالب گفته شده به این موضوع پی بردیم که اجرای نمای کامپوزیت دارای حساسیت های بالایی بوده و باید در نصب آن از متخصص های ماهر و کاربلد کمک بگیریم؛ اگر شما هم جز آن دسته از افرادی هستید که قصد اجرای نمای کامپوزیت را دارید، لازم به ذکر است که باید به حساسیت ورقه های کامپوزیت دقت کرده و از هر برخوردی با آن جلوگیری کنید.

برای طراحی نمای ساختمان خود با تیم مهندسین ما تماس حاصل فرمائید.

تماس با ما

در نهایت با توجه در مطالب ذکر شده می توان نتیجه گرفت که اجرای نمای کامپوزیت به علت سبک بودن، عایق صدا و حرارت، مقاومت بالا و…. بسیار پرطرفدار بوده و یکی از بهترین نماهای موجود در بازار می باشد.

لطفا به این نوشته امتیاز دهید!
[کل: 0 میانگین: 0]